arco les geven

Versterkt talent

Itzinya Rotterdam is helemaal gericht op het versterken van het talent van migrant-ondernemers. We geloven dat iedereen kan meedoen met het ontwikkelen van een goede en duurzame samenleving. Dit kan onder andere zichtbaar worden in onderscheidende ondernemingen.

Mensen die als vluchteling of migrant naar Nederland komen, om verschillende redenen, moeten wat ons betreft de kans krijgen om hun tijd, talent, energie en creativiteit in te zetten om een bedrijf te starten in Nederland.

Er zijn miljoenen mensen in Europa die werken bij bedrijven die zijn gestart door migranten. Creativiteit kent geen grenzen. Het doorzettingsvermogen om te ontdekken of een idee aanslaat en groeit in een volwassen bedrijf kan iedereen in de wereld hebben. Veel mensen die hun eigen land hebben moeten verlaten zijn extra gemotiveerd om hun leven opnieuw te beginnen in Nederland. Wij willen deze mensen versterken om de kans op succes groter te maken.

Diploma migrant-ondernemers

Geeft training

De Startup Academy is een training voor migrant-ondernemers. In dit 3 maanden durende programma versterk je jezelf als ondernemer, ontwikkel en test je je bedrijfsidee en leer je hoe je in Nederland een bedrijf start of een winkel begint. In groepsverband ontvang je training waarin de theorie wordt aangeboden, doe je oefeningen die direct toepasbaar zijn op jouw bedrijfsidee en brainstorm je met groepsgenoten.

Het lesprogramma van de Startup Academy bestaat uit de volgende modules:

  • Denk als een ondernemer
  • Ontwerp je bedrijfsmodel
  • Test je aannames
  • Van start

De modules zijn verspreid over 30 sessies van 3 uur. Aan het einde van de Startup Academy heb je aan jezelf en je omgeving bewezen dat je bedrijfsidee gaat werken en heb je geleerd hoe je in Nederland een bedrijf start.

Startup Academy

Itzinya verbindt migrant-ondernemers en ondernemende Nederlanders

Vergroot je netwerk

Bij de Itzinya Community staat verbinding centraal. De community slaat bruggen tussen ondernemende Nederlanders en migranten met ondernemersbloed, door middel van netwerkevenementen.

Voor een evenement nodigen we steeds een boeiende spreker uit die je bijpraat over een relevant onderwerp. Migrant-ondernemers vertellen hun verhaal en nemen je mee op hun reis naar een zinvolle toekomst. Er is live internationale muziek, en natuurlijk tijdens de borrel genoeg tijd om met elkaar door te praten.

Itzinya Community