Maak kennis met het team

Het team van Itzinya groeit snel en heeft opgeteld jaren ervaring met zowel startups als gevestigde bedrijven, niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Het team van Itzinya bestaat uit facilitators, stafleden, coaches en mentors. We zijn allemaal actief in onze eigen bedrijven, als zelfstandige of bij onze werkgever, en bundelen onze energie om veelal als vrijwilliger onze kennis en ervaring te investeren in nieuwkomers met ondernemersgeest in de regio Rotterdam.

Erwin van der Zwaag

Directeur & Co-Founder

Erwin is Itzinya Rotterdam gestart. Hij werd geïnspireerd door Itzinya Amersfoort. Hij deelt graag zijn eigen ondernemerservaring met nieuwkomers.

Esther Goudsbloem

Directeur & Facilitator

Esther vind het geweldig om met mensen op te trekken die dromen willen waarmaken en juist in de pionierende fase wil ze graag ondersteunen in het creatief denken en het blijven zoeken naar mogelijkheden, want die zijn er altijd!

Gerard Nijenhuis

Directeur & Facilitator

Gerard is er op gericht om ongebruikte potentie in anderen aan te wakkeren.

Esther Westerkamp

Co-Founder & Facilitator

Esther is sinds de start van Itzinya Rotterdam aangehaakt en hoopt veel nieuwkomers te verwelkomen in de Startup Academy!

Erik-Jan Hoekstra

Facilitator

Erik-jan vindt het leuk om het beste uit mensen te halen en hen te helpen hun doelen te realiseren. Hij houdt ervan om de toekomst te visualiseren en zaken simpel te maken.

Jan van der Graaff

Facilitator

Jan helpt graag mensen met de ervaringen die hij heeft op gedaan als ondernemer. Hoe mooi is dat om te delen met anderen die ook mogelijkheden zien, maar net even dat beetje hulp kunnen gebruiken om te floreren.