Laat migrant-ondernemers groeien

Itzinya Rotterdam versterkt migrant-ondernemers door training, coaching, mentoring en inspirerende netwerk-evenementen. Zo komt het talent van ondernemende nieuwkomers tot zijn recht in Nederland.

Programma’s

Wat we doen

StartUp Academy

In de startup incubator leer je denken als een ondernemer in Nederland en versterk je je talent. Je ontwikkelt en test je bedrijfsidee met behulp van bewezen methodes. Zo vergroot je de kans op succes van je startup. Het trainingsprogramma bestaat uit 10 sessies in Rotterdam, coaching en mentoring.

Word Partner

Nieuwkomers met ondernemersbloed hebben moeite om de weg te vinden in Nederland en behoefte aan een support. Steun jij er 1, 2 of 3?

Aanmelden komende StartUp Academy!

Klik hier om meteen naar het formulier te gaan om je in te schrijven voor de volgende StartUp Academy!

Itzinya Community

Laat je over grenzen heen inspireren! De Itzinya Community slaat bruggen tussen ondernemende Nederlanders en migranten met ondernemersbloed. Door middel van events creëren we een plek waar je elkaar kunt ontmoeten rondom relevante thema’s. Zodat je elkaar kunt inspireren en versterken. De Itzinya Community Events zijn om de maand in Rotterdam.

Itzinya Masterclass

Breid je ondernemers skills uit! Itzinya Masterclasses worden verzorgd door ervaren ondernemers die delen van hun specialisme. Je bent uitgenodigd om te connecten, om samen te delen en te leren.